Om Norsjö Betong AB

nbVi på Norsjö Betong AB har en företagskultur där vi med vårt långvariga kunnande strävar efter att ge kunden det som efterfrågas. Vi har en väl utformad organisation där det är nära mellan ledning och medarbetare. Detta har skapat ett av få företag som tillverkar Prefab i betong och som fortfarande är familjeägt och inte ingår i någon koncern.

Tack vare det, har vi med små overheadkostnader lyckats utveckla ett starkt företag som under de senaste åren både vuxit i omsättning och antal kunder som valt att köpa Prefab i betong av oss.
Sammanfattningsvis kan vi säga att vi har en väldigt trogen kundkrets, vilket avspeglar sig då våra kunder återkommer.

Detta förtroende är vi naturligtvis glada över att få.

Policy

Vi hör inte till de stora drakarna. Visst är vi stora och starka men på ett smidigare sätt. Vi finns där när det behövs en leverantör med lite mindre svängradie. Någon som klarar både det stora och det lilla. Någon som vågar lova och har förmågan att hålla. En leverantör med modet och kunnandet att frångå standardlösningarna för att göra det som frågas efter.

Vi är inte alltid närmast - bara tillräckligt nära för snabba leveranser i rätt tid till alla delar av landet.

Vi är inte alltid billigast - bara så billiga vi kan, utan att pruta på kvalitén och våra ambitioner på långsiktighet och stabilitet.

För att vi känner våra starka sidor har vi byggt upp vårt företag till att bli en flexibel och lättstyrd drake. Till skillnad mot de stora drakarna som ibland är för stora. Vi har byggt upp vår fabrik med anpassade utrymmen, utrustningar och hjälpmedel. En fabrik med en kunnig och trogen yrkeskår. Allt för att göra det lätt att ställa om efter behoven i varje specifikt objekt. Som extra trygghet och garanti för våra kunder genomför vi löpande BBC:s elementkontroll och är godkända tillverkare av klass I betong.

Vår styrka

Betongelement100%
Balkonger i betong100%
Sandwichelement/ Väggelement100%
Valvbroar i betong100%

Ledningsgrupp

Magnus StenmarkVerkställande Direktör - Säljare
Telefon
0918-333 41,
070-659 27 49
E-post: magnus@norsjobetong.se
Fredrik NorbergKvalitetsansvarig Inköp - Produktionsansvarig
Telefon
0918-336 75,
070-692 33 42
E-post: fredrik@norsjobetong.se
Örjan ErikssonEkonomiansvarig - Administration
Telefon
0918-333 40,
070-659 35 21
E-post: orjan@norsjobetong.se

VÅRA NORMALA ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag
07:00 - 16:00

Lunch
11:00 - 11:45

Lördag - Söndag
Stängt

Om oss

Våra större produkter är Prefabelement till köpcentrum, industribyggnader och bostadshus samt balkongplattor för både nyproducerade byggnader och reparationsplattor.

Även sockelelement till nybyggnationer är en växande marknad.

bottom betong